Головне

Володимир Кличко готовий дати реванш Повєткіну, якщо бій пройде в Києві

30.05.2015 12:34 801 0

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-3, 53 КО) заявив, що готовий зустрітися в матчі-реванші з росіянином Алєксандром Повєткіним (29-1, 21 КО) в Києві.

"Ласкаво просимо в місто Київ. Якщо вже бути адекватним, то я дякую за те запрошення, і за той приїзд до Москви, і той поєдинок, який був у 2013-му році. Якщо буде матч-реванш, то він повинен тоді проходити, як у футболі. Спочатку граємо в гостях, а потім вдома. В гостях ми вже боксували. Тепер можна зробити наступний поєдинок в Україні.

Я впевнений, що Алєксандру, так само як мені, це сподобається. Ну, а якщо є бажання, то для цього будуть, напевно, можливості. На даний момент, я розумію, що у Повєткіна можливості такої немає. .. Зустрітися зі мною в поєдинку, оскільки він є претендентом на титул WBC – там є зовсім інший чемпіон. Якщо у них вийде домовитися, і поєдинок відбудеться, буду вболівати за Олександра, щоб тоді поєдинок все-таки стався вже не в гостях, а в місті Києві.", -. цитує Кличка boxingnews.com.ua.

Коментарі ()