Українська правда

Льюїс: Володимир Кличко все ще далеко попереду своїх суперників

Сергей Шемшученко — 22 червня 2015, 16:26

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс пояснив, чому українець Володимир Кличко (64-3, 53 КО) тримається в лідерах суперважкої ваги.

"Володимир Кличко все ще далеко попереду своїх суперників. Ніхто не боксує з кимось таким, щоб можна було підготуватися до нього, всі хочуть бою з ним тільки через гроші, і їм не вистачає хороших тренерів. Щоб перемогти великого чемпіона, тобі потрібен великий тренер. Такі тренери є, але для суперважкої ваги потрібен інший тренер.

Маленьких хлопців не вчать навалюватися на своїх опонентів, але супертяжі навалюються і тиснуть, і багатьом подібним речам потрібно вчитися.", - сказав Льюїс в інтерв'ю для британського журналу Boxing News.

Кличко чекає, щоб його опоненти набралися трохи досвіду, а потім прибирає їх. Всі чекають, коли він піде, але він не йде, тому що йому легко (домінувати). Я думаю, що в НВО підписали з ним новий контракт, тому що вони думають, що його кар'єра добігає кінця, і хтось з молодих бійців його нокаутує. Але я не думаю, що це станеться .", - цитує Льюїса 24boxing.com.ua.