Українська правда

Джошуа наздогнав Усика у рейтингу WBO

Сергей Шемшученко — 25 червня 2015, 20:58

Всесвітня боксерська організація (WBO) оприлюднила свої оновлені рейтинги у всіх 17-ти вагових категоріях.

Після тривалої перерви до першої десятки рейтингу WBO знову був включений український боксер першої напівсередньої ваги Віктор Постол, який також є обов’язковим претендентом на титул WBC. В оновленому рейтингу WBO він займає 6-ту сходинку.

Інші українські боксери у першій десятці рейтингу WBO – боксер першої середньої ваги Олександр Спірко (2-ге місце), супертяж В’ячеслав Глазков (5), важковаговики Олександр Усик (3) та Яго Кіладзе (9) – зберегли свої попередні позиції.

У надважкій вазі, де чемпіонським титулом WBO володіє українець Володимир Кличко, завертає на себе увагу прорив у рейтингу олімпійського чемпіона 2012 року в надважкій вазі британця Ентоні Джошуа, який з 7-ї сходинки рейтингу перемістився на 3-тю, наздогнавши іншого олімпійського чемпіона Лондона, але вже в першій важкій вазі, українця Олександра Усика, який, ще раз нагадаємо, в своїй ваговій категорії також займає 3-тю позицію.

У напівлегкій вазі, де чемпіонським титулом WBO володіє ще один українець Василь Ломаченко, першу сходинку рейтингу зайняв американський боксер Джессі Магдалено, пише boxingnews.com.ua.