Українська правда

Повєткін не буде наступним суперником Вайлдера

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2015, 10:40

Віце-президент і генеральний менеджер спортивного відділу телеканалу Showtime Стівен Еспіноза в інтерв'ю BoxingScene сказав, що його Showtime буде готовий транслювати бій Деонтея Вайлдера з Алєксандром Повєткіним, навіть якщо він відбудеться в Росії.

"Ми абсолютно точно готові їхати в Росію. Це буде відмінний бій, незалежно від того, де він відбудеться. Це буде відмінний бій", - сказав Еспіноза.

Але бій з Повєткіним не буде для Вайлдера наступним - за словами Еспінози, свій наступний бій Деонтей проведе в грудні або в січні. Повєткін же 4 листопада битиметься з Маріушем Вахом і, у разі перемоги, не встигне пройти повноцінну підготовку, щоб провести бій з Вайлдером у вказаних Еспінозой часових рамках.

Очевидно, що і команда Вайлдера, і його телевізійні партнери хочуть організувати Деонтею ще один проміжний бій перед поєдинком з Повєткіним, і навіть якщо WBC такий поєдинок не санкціонує, Деонтей може зробити нетитульний бій - такі прецеденти в історії боксу вже були, пише boxingnews.com.ua.