Головне

Пітер Ф`юрі: Зараз час Тайсона. Він може стати ще краще, набагато

30.11.2015 07:37 94 0

Дядько і теренер Тайсона Ф`юрі (25-0, 18 КО) Пітер Ф`юрі вважає, що у випадку реваншу, колишній лідер суперважкої ваги Володимир Кличко (64-4, 53 КО) однаково програє.

"Вся справа в тому, як взаємодіють стилі. Тайсон в бою не зміг виконати ті речі, які хотів, тому що Володимир був настільки висококласним суперником. Те ж справедливо і у зворотний бік. Упевнений, і Тайсон, і Кличко ще багато чого можуть показати, однак, думаю, результат реваншу буде тим же.

Зараз час Тайсона. Він може стати ще краще, набагато. Це ж всього лише його перший титульний бій, дебютний тест, - продовжив дядько-тренер. - Тепер, коли він його пройшов, можете уявити, наскільки спокійніше і впевненіше в собі він буде? Ви бачите народження майбутньої суперважкій сенсації.

Кличко виступить в реванші краще, але і Тайсон буде краще. Звичайно, завжди можна нарватися на удар. У кожному бою ти на відстані одного удару від катастрофи. У реванші може трапитися все, що завгодно.", - цитує Пітера 24boxing.com.ua з посиланням на BoxingScene.

Коментарі ()