Українська правда

Промоутер Кличка: "Реванш з Ф'юрі може бути анонсований як найбільш довгоочікуваний поєдинок 2016 року"

Сергей Шемшученко — 2 грудня 2015, 18:12

Взявши невелику паузу після поразки від британця Тайсона Ф'юрі, колишній чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко прийняв рішення провести матч-реванш з Ф'юрі, прописаний у контракті на перший бій боксерів.

Про це пише Сегодня.

"Я був дійсно засмучений відразу після бою. Але після кількох безсонних ночей я зрозумів, що хочу довести - я можу набагато краще виступити, ніж під час бою у суботу. Я не зміг показати свій потенціал у той момент", - заявив він.

"Це те, що я хочу змінити в матчі-реванші - і я це зроблю. Відмова не варіант", - заявив Кличко.

Заяву Кличка прокоментуав і промоутер боксера Берн Бенте.

"Цей бій викличе величезний інтерес у всьому світі і вже може бути анонсований як найбільш довгоочікуваний поєдинок 2016 року. Ми отримали багато питань від уболівальників і журналістів після бою в суботу", - повідомив він.

"Новий чемпіон і його суперник дадуть відповідь на всі питання у рингу", - додав промоутер українця Берн Бенте.

K2 Promotions і KMG зв'яжуться з промоутером Тайсона Ф'юрі Hennessy Sports, щоб обговорити подальші кроки, такі як місце проведення та дата матчу-реваншу.

Раніше повідомлялося, що екс-чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко, який програв 28 листопада Тайсону Ф'юрі, має намір провести реванш проти британського боксера.