Українська правда

Ковальов: В США все купується, і все продається

Сергей Шемшученко — 29 грудня 2015, 15:42

Чемпіон WBA, WBO та IBF Сергій Ковальов (28-0-1, 25 КО) висловився щодо свого давнього суперника Жан Паскаль (30-3-1, 17 КО), реванш з яким запланований на 30 січня.

"Паскаль зараз почав використовувати удари нижче пояса, кажучи на мою адресу неприємні речі і звинувачуючи мене в расизмі. Я вважаю, це незвичайним. Звідси і моя відповідна реакція на все це. Я прирівняв його до його ж співвітчизнику і колеги по спорту, Адоніса "Чікенсона", так як той, також, як і Паскаль, не вміє шанобливо ставитися до своїх суперників. Я особисто знайомий з ними обома і розумію, про що говорю.

У житті мене так виховали і я навчився відповідати на будь-які висловлювання і агресію на мою адресу, а не самому бути в ролі агресора. Ось це саме ті два персонажі, які кинулися на мене словесно. Паскаль навіть дозволив собі зняти з мене кепку на одній з прес-конференцій.

Звідси випливає, що Паскаль зараз, з третьої спроби, напросився тренуватися до Фредді Роача, так як багато тренера відмовилися мати з ним справу. Деякі від того, що знайомі зі мною особисто. Інші, мабуть, з тих причин , що Паскаль залишився без команди. Адже вся його команда, з якою він працював багато років, розбіглася від нього, або він сам їх усіх вигнав, але тут здогадатися нескладно.

Фредді погодився з ним працювати, коли той втретє вже до нього прийшов і, мабуть, запропонував, ну вже дуже вигідні умови. Тому що перші два рази він йому відмовив, так як ми дружимо з Фредді. Але в Америці все купується і всі продається. Тут, як кажуть, нічого особистого! Чисто бізнес!, - цитує Ковальова 24boxing.com.ua.

Раніше росіянин Ковальов був помічений у футболці "Воля або смерть".