Головне

Віталій Кличко радив Володимиру завершити кар'єру: Він обрав інший шлях

03.01.2016 11:21 733 0
Віталій Кличко радив Володимиру завершити кар'єру: Він обрав інший шлях

У поєдинку проти Тайсона Ф'юрі Володимир Кличко програв, бо це був вечір, коли "зірки не так встали".

Так вважає екс-чемпіон світу у суперважкій вазі українець Віталій Кличко, про що розповів в ефірі "Радио Вести".

"Усі звикли, що брати Клички всіх б'ють, всі сприймають їхніх суперників як хлопчиків для биття, і ніхто не замислюється, що насправді, коли ти виходиш у ринг, шанси у тебе 50 на 50", - сказав він.

"Це - бокс, це - спорт, тут неможливо передбачити результат поєдинку. Все залежить від дуже багатьох складових", - додав Кличко-старший.

За словами мера Києва, він не знає жодного спортсмена, який мав би кращу техніку у боксі, ніж Володимир, у якого були б кращі силові показники, кращий джеб.

"Мене, чесно кажучи, поразка Володимира здивувала, адже я не вважав Тайсона Ф'юрі тим спортсменом, який міг би вчинити Володимиру великий опір. Але бувають такі дні, коли і "зірки не так встали", і швидкості немає, й ударів", - пояснив він.

"І я кажу йому: "Володю, що з тобою сталося? Я тебе не впізнаю". Ось був, напевно, не його день", - додав Віталій.

Також політик-боксер зауважив, що він після програного бою чесно поговорив з Володимиром.

"І я сказав йому: "Ти знаєш, брате, ти вже всім все довів. У тебе є два варіанти. Перший - сказати, що ти був найсильнішим, досяг того, чого ніхто не зміг досягти у спорті, подякувати всім, хто за тебе переживав. Або другий варіант - ні, так йти я не збираюсь; я повернуся та покажу всім, що це була чиста випадковість", - сказав він.

"Володимир обрав другий шлях. У нього є хороший шанс, і я впевнений, що Володимир повинен цей шанс використати", - цитує Віталія Кличка boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, сам Володимир казав, що він радий, що після бою з Ф'юрі не йому підняли руку.

Брати Клички
Коментарі ()