Українська правда

Маркес: Ломаченко - це солідний бокс і техніка

Сергей Шемшученко — 2 березня 2016, 09:48

Легендарний екс-чемпіон світу Хуан Мануель Маркес (56-7-1, 40 КО) дав прогноз на бій чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBO Василя Ломаченка (5-1, 3 КО) та та екс-чемпіоном світу за версією WBA в напівлегкій вазі Ніколасом Волтерсом 26 (21 KO) з Ямайки.

"Стилі бійців роблять цю зустріч дуже інтригуючою. Волтерс різкий боксер, який завдає багато силових ударів. Але Ломаченко - це солідний бокс і техніка. Класне протистояння. Ломаченко дуже технічний боксер, який працює комбінаціями.

Незважаючи на шість боїв, він досить досвідчений. Любительське минуле не пройшло для нього безслідно. Дуже важливий бій і хороше протистояння.

Досвід, набутий Василем в бою з Салідо, дав йому впевненість у собі. Така впевненість приходить тільки коли б'єшся з сильним опонентом.

Волтерс теж сильний боєць, тому Василь так жадає цієї зустрічі. Якщо Ломаченко переможе Волтерса, то стане великими боксером. Це також позитивно позначиться на його майбутньому, на подальших заробітках і т. д. Це справедливо і по відношенню до Ніколаса, якщо перемога дістанеться йому", - цитує Маркеса 24boxing.com.ua.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко підтвердив бій з Волтерсом.

Хуан Мануель Маркес