Українська правда

Джонні Гонсалес і Роккі Філдінг стали володарями титулів WBC у своїх категоріях

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2016, 16:39

У Ліверпулі 28-річний британець Роккі Філдінг (22-1, 12 КО) частково реабілітувався за розгромну невдачу у листопаді минулого року, коли вже у першому раунді програв співвітчизнику Каллуму Сміту.

Філдінг став володарем вакантного титулу інтернаціонального чемпіона за версією WBC у суперсередній вазі (до 76,2 кг), не без зусиль перебоксувати француза Крістофера Ребрассе (24-5-3, 6 КО).

Початок поєдинку видався для Роккі не райдужним - уже у другому раунді він побував у нокдауні.

Проте, британцеві все ж вдалося не засмутити домашню публіку та вирвати перемогу роздільним рішенням суддів: двічі по 114:113 Філдінгу та 115:113 Ребрассе.

А у Мексиці екс-чемпіон світу у двох категоріях мексиканець Джонні Гонсалес (60-10, 50 КО) здобув ювілейну дострокову перемогу, зупинивши представника Беніну Джастіна Саві (28-5-2, 18 КО) у другому раунді.

Гонсалесу вдалося відправити Саві у нокдаун у першому раунді та повторити те ж саме у другому, після чого рефері, незвважаючи на протести Саві, зупинив бій.

Перемога дозволила Джонні відстояти "срібний" пояс інтернаціонального чемпіона WBC у другій напівлегкій вазі (до 59 кг), інформує vringe.com.

Джонні Гонсалес. Світлина взята з boxrec.com