Головне

Кличко: Мені не подобаються витівки Ф’юрі

27.04.2016 18:37 752 0

У середу, 27 квітня, на стадіоні в Манчестері, відбулася прес-конференція присвячена матчу-реваншу українця Володимира Кличка і чемпіона світу за версіями WBO, IBO і WBA британця Тайсона Ф'юрі.

На ній Кличко підтвердив, що у першому поєдинку припустився помилки, яка коштувала йому чемпіонських поясів та прокоментував поведінку Ф',рі.

"Багато людей хотіли б бачити чемпіона, який представляє цей спорт певним чином. Мені не подобається те, як це робить Ф'юрі. Він робить багато нетолерантних заяв", - зазначив українець

"Я не буду багато говорити, але я ніколи б не сказав, що гомосексуалісти - це педофіли, які повинні сидіти в тюрмі, або що місце жінки на кухні. Ось що він думає про Елтона Джона, про групу Queen", - цитує українця boxingscene.com

За словами Володимира в першому поєдинку він припустився помилки, яка вартувала йому його поясів: 

"В останні місяці я пережив багато емоцій. Можу підтвердити, що в першому поєдинку з Ф'юрі я припустився помилки. Ця помилка коштувала мені чемпіонських поясів", - повідомив Володимир.

"Звичайно, непросто було боксувати з таким технічним боксером, яким був Ф'юрі, інакше б він не завоював ці чемпіонські титули", - додав Кличко.

У свою чергу Ф'юрі заявив, що Кличку має бути соромно, що його побив товстун.

Як відомо, бій-реванш чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBO в надважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі з колишнім володарем цих чемпіонських поясів українцем Володимиром Кличком відбудеться 9 липня в Манчестері.

Нагадаємо, що перший бій Тайсона Ф'юрі з Володимиром Кличком закінчився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Коментарі ()