Головне

Ф’юрі: Я ненавиджу бокс! Я заробляю великі гроші - це все, що мене цікавить

27.04.2016 19:25 526 0

Чемпіон світу за версіями WBO, IBO і WBA британець Тайсон Ф'юрі виступає у боксі тільки заради грошей.

Про це на прес-конференції, присвяченій другому поєдинку Кличко – Ф’юрі заяаив сам британець, який у своїй звичній манері не підбирав слів говорячи про свого опонента Володимира Кличка. 

"Володимир, досить плакати як баба. Визнай, я побив тебе - це головна причина. Я чемпіон. Єдине, що дозволяло тобі 11 років бути чемпіоном, це те, що ти боксував з "мішками", а прийшов я і показав тобі справжній майсер-клас", - заявив він. 

"Кличко буде робити у ринзі те, що і робив минулого разу. Зрозумійте, він втратив свою форму. Я побив його тоді, і поб'ю його вдруге" - самовпевнено заявив британець. 

За словами новоспеченого чемпіона світу його важко називати атлетом і у ринзі він просто заробляє гроші: 

"Знаєте, я ненавиджу бокс. Я ненавиджу говорити зі всіма вами, ідіотами. Я хотів би сидіти вдома і їсти солодощі зі своїми дітьми. Але я дуже гарно роблю свою роботу у ринзі і заробляю великі гроші. Це все, що мене цікавить", - відрізав Ф'юрі.

"Заробивши достатньо, я повішу рукавички на цвях. Я навіть не живу життям спортсмена, мені все одно. Мене абсолютно точно не можна називати атлетом" - додав чемпіон, слова якого наводить boxingscene.com.

Раніше британець заявив, що Кличку має бути соромно, що його побив товстун.

У свою чергу Кличко заявив, що йому не подобаються витівки Ф'юрі.

Як відомо, бій-реванш чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBO в надважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі з колишнім володарем цих чемпіонських поясів українцем Володимиром Кличком відбудеться 9 липня в Манчестері.

Нагадаємо, що перший бій Тайсона Ф'юрі з Володимиром Кличком закінчився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Коментарі ()