Українська правда

Брієдіс здобув "срібний" пояс чемпіона WBC, перебивши Дуродолу

Сергей Шемшученко — 15 травня 2016, 18:12

У поєдинку за "срібний" пояс чемпіона за версією WBC у важкій вазі (до 90,7 кг) між його володарем з Нігерії Оланреважою Дуродолою (22-3, 20 КО) та господарем рингу Майрісом Брієдісом (20-0, 17 КО) була зафіксована дострокова перемога місцевого бійця.

Африканець, не вигадуючи велосипед, звично пішов на супротивника з "колгоспними" свінгами, що, як не дивно, спочатку приносило йому певний успіх.

Майріс намагався боксувати, але майже завжди зривався у бійку з нігерійуем, де отримував по голові більше, ніж сам влучав.

Азартний Дуродола не раз ігнорував команду рефері "стоп", за що у 3-му раунді був оштрафований на очко. У 6-му раунді очко зняли і з Майріса - за утримання.

Зі стартом 4-го раунду Брієдіс агресивно пішов ва-банк, провів безліч точних силових ударів, проте так і не зміг звалити стійкого Дуродолу: гостя рингу носило та хитало, але падати він і не думав, часом "огризаючись".

До кінця раунду Майріс помітно вичерпався, однак наприкінці 6-ої трихвилинки відправив Дуродолу у нокдаун коротким лівим назустріч.

Згодом латвієць боксував агресивніше та дисциплінованіше за опонента, не раз замикаючи того біля канатів.

Дуродолі знову відрахували нокдаун у 9-му раунді - стоячий, а потім і зовсім дали відмашку після чергової вдалої атаки Майріса: ТКО 9, інформує vringe.com.

Майріс Брієдіс. Світлина взята з sportazinas.com