Головне

Джошуа підписав довгостроковий контракт з телеканалом Showtime

04.05.2016 21:21 426 0

Чемпіон світу за версією IBF у надважкій вазі британець Ентоні Джошуа (16-0, 16 КО) підписав довгостроковий контракт з телегігантом американського боксерського ТВ-ринку - телеканалом Showtime.

Про це повідомляє boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, що контракт з цим телеканалом має і чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі американець Деонтей Вайлдер.

Інші топ-боксери цього дивізіону британець Тайсон Ф’юрі та українець Володимир Кличко проводять свої поєдинки на головному конкуренті Showtime телеканалі НВО, який і транслюватиме їх матч-реванш (як перший поєдинок) на території США.

Як відомо, бій-реванш чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBO в надважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі з колишнім володарем цих чемпіонських поясів українцем Володимиром Кличком відбудеться 9 липня в Манчестері.

Нагадаємо, що перший бій Тайсона Ф'юрі з Володимиром Кличком закінчився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Раніше екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко сказав, що не хотів образити діючого чемпіона світу за версією IBF британця Ентоні Джошуа, коли метафорично заявив, що за відсутності шеф-кухаря на кухні на столі починають танцювати щури.

Кличко з Джошуа. Світлина - офіційний сайт фан-клубу братів Кличків
Коментарі ()