Головне

Глазков може повернутися в ринг у листопаді

27.07.2016 17:21 1060 0

Український суперважкоатлет В'ячеслав Глазков може повернутися в бокс в листопаді 2016 року в рамках турніру, який пройде в Сочі.

Про це повідомляє Allboxing.

"З ногою все добре, відновлення йде за планом, лікарі вже дозволили легко бігати, але для більш серйозних тренувань ще потрібен час, щоб нова зв'язка добре закріпилася", - повідомив він.

"Днями розмовляв з Володимиром Вяткіним, він говорив, що в листопаді (промоутерська) компанія "Пушка" проводитиме вечір боксу в Сочі, пропонував мені провести там бій-повернення", - сказав Глазков.

Українець заявив, що зрадів такій пропозиції.

"Звичайно ж, я зрадів такій пропозиції, тим більше якщо готуватися, то треба буде приїжджати в Краснодар, де у мене багато друзів і уболівальників, і взагалі це місто для мене як рідние!", - заявив боксер.

"Я постараюся докласти всіх зусиль для загоєння коліна і взяти участь в турнірі. Якщо ж коліно не дозволить мені провести повноцінний турнір в листопаді, я був би дуже радий бути присутнім на такій події як глядач", - підкреслив Глазков.

Нагадаємо, американець Чарльз Мартін (23-0-1, 21 КР) завоював вакантний титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі,перемігши технічним нокаутом в третьому раунді українського боксера В'ячеслава Глазкова (21-1-1, 13 КО), саме тоді боксер отримав травму).

Раніше повідомлялося, що В’ячеслав Глазков все ще обмірковує над прийняттям громадянства РФ.

Коментарі ()