Українська правда

Українські боксери отримали суперників по перших боях у Ріо-2016

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2016, 09:50

У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) відбулася офіційна церемонія жеребкування боксерського турніру на Олімпійських іграх 2016 року.

Жодному представнику збірної України не вдалося потрапити до числа "сіяних" боксерів турніру, інформує офіційний сайт Федерації боксу України.

Загалом результати жеребкування виглядають наступним чином.

Вагова категорія 56 кг:
У стартовому колі змагань Микола Буценко зустрінеться з представником Марокко Мохамедом Махмудом. Бій відбудеться 11-го серпня.

Вагова категорія 64 кг:
Дебютний поєдинок на Олімпійських іграх Володимир Матвійчук проведе проти чемпіона Європейських ігор 2015 року, кубинця, який наразі представляє Азербайджан, - Лоренсо Коласо Сотомайора. Бій відбудеться 11-го серпня.

Вагова категорія 75 кг:
Дмитро Митрофанов розпочне виступи на Олімпійському турнірі поєдинком проти представника Франції - Крістіана Мбіллі. Бій відбудеться 8-го серпня.

Вагова категорія 81 кг:
Перший поєдинок на Олімпійських іграх Денис Солоненко проведе 7-го серпня. Суперником буде досвідчений представник Азербайджану Теймур Маммадов.

Вагова категорія 51 кг:
Складний жереб дістався єдиній представниці жіночої збірної України на Олімпіаді у Ріо Тетяні Коб. У стартовому поєдинку вона зустрінеться з титулованою болгаркою Станімірою Петровою.