Українська правда

Усик усю підготовку до бою з Гловацьки проведе у Буковелі

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2016, 20:31

Сергій Ватаманюк, тренер Олександра Усика (9-0, 9 КО) розповів про підготовку українця до поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBO проти чинного володаря поляка Кшиштофа Гловацький (26-0, 16 КО), який відбудеться 17 вересня Гданську (Польща).

"Традиційно ми проводимо тренувальні збори в Карпатах. На цей раз ми вирішили не обмежуватися одним етапом, а весь період підготовки до бою перебувати тут, в Буковелі. Планували і раніше такий графік, але все склалося саме зараз. Спасибі Олександру і Віктору Шевченко за допомогу в організації тренувального табору.

Тут прекрасні умови, повітря, природа - все сприяє плідним тренувань. Не можу сказати, що до цього поєдинку ми готуємося якось особливо. Як завжди проводиться інтенсивна робота - три тренування в день. І, звичайно, якісне харчування та здоровий сон. У другій половині серпня приступимо до спарингів. Скоро до нас приєднається і Джеймс Алі Башир.

Саша - працьовитий, здібний і розумний хлопець, і він розуміє, що для досягнення мети необхідно багато і старанно трудиться. Він серйозно підходить до цього бою. Суперник - чинний чемпіон світу, і слабким він бути не може.

Настрій у нього бойовий, і ми йдемо до нашої мети, йдемо за поясом. Спасибі всім, хто нас щиро підтримує і по-справжньому вірить в нашу перемогу", - цитує тренер сайт K2Promotіons.

Раніше Гловацький пообіцяв влаштувати Усику пекло в ринзі.