Головне

Тайсону Ф'юрі загрожує чотирирічна дискваліфікація?

26.09.2016 16:22 2200 0

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBO в надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі зі скандалом відмовлявся від проходження допінг-тестів протягом останніх тижнів.

Про це повідомляє британське видання The Mirror з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

В The Mirror пишуть, що представники UKAD неодноразово приходили додому до Тайсону, але свою місію вони виконати так і не змогли. Кожного разу, намагаючись взяти тест у британця, вони чули: "Та пішли ви!"

Видання зазначає, що Ф’юрі також приходив на тестування, проте в грубій формі відмовлявся здавати допінг-проби.

"Тайсон приходив до інспекторів протягом останніх декількох тижнів, але просто відмовлявся від тестів, - сказало джерело.

"Він казав, що не буде робити цього. Його команда потім намагалася зв'язатися з UKAD, щоб його протестували, однак цього не сталося досі", - зазначив співрозмовник.

Відзначається також, що за відмову пройти тест на допінг Тайсону Ф'юрі загрожує чотирирічна дискваліфікація, пише boxingnews.com.ua.

Раніше повідомлялося, що WBA чекає доказів хвороби Ф'юрі.

Додамо, що раніше у його відношенні UKAD завело справу про порушення антидопінгових правил, оскільки після першого переможного бою з Кличком у нього були виявлені сліди заборонених речовин. Дискваліфікації вдалося уникнути, але розслідування ведеться.

Коментарі ()