Головне

Ф'юрі може уникнути дискваліфікації

01.10.2016 09:08 2058 0

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBO в надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі може уникнути дискваліфікації і позбавлення чемпіонських поясів, незважаючи на те, що його допінг-проба дала позитивний результат на кокаїн.

Як пише авторитетне британське видання The Guardian, вся справа в тому, що, згідно з правилами Всесвітньої антидопінгової асоціації, кокаїн не є забороненим препаратом, якщо він вживався спортсменом в період між змаганнями, пише boxingnews.com.ua.

Проте, зазначає The Guardian, Тайсон Ф'юрі може втратити одного або декількох поясів з інших причин: 1) якщо не надасть боксерським організаціям медичні докази своєї хвороби; 2) якщо буде дискваліфікований Британською антидопінговою агенцією (UKAD) за вживання анаболічного стероїду нандролону, знайденого в його допінг-пробах ще на початку 2015 року.

Раніше повідомялося, що WBO поставив ультиматум Тайсону через його начебто травму, через яку було скасовано бій з Володимиром Кличком.

Тренер і дядько боксера Пітер Ф'юрі у свою чергу заявив, що Тайсон навряд чи вийде в ринг у 2016 році.

Нагадаємо, раніше з’являлася інформація, що Лукас Браун може стати суперником Володимира Кличка в його поєдинку 10 грудня у Гамбурзі

Коментарі ()