Головне

Паркер нокаутував Димитренка

01.10.2016 15:53 1549 0

Перший номер рейтингів IBF та WBO в надважкій вазі новозеландець Джозеф Паркер (21-0, 18 КО) здобув перемогу в бою з представником Німеччини Олександром Димитренком (38-3, 24 КО), нокаутувавши його в третьому раунді.

Вже в першому раунді Джозеф Паркер відправив Димитренка в нокдаун комбінацію лівий-правий, в другому повторив цю процедуру двічі, а в третьому нокаутував німця ударом правою по корпусу, пише boxingnews.com.ua.

На моменті з нокаутом варто зупинитися детальніше: в ближньому бою Паркер провів дуже сильний удар правою по корпусу в область селезінки, а коли Димитренко вже опустився на підлогу, додав ще один удар в те ж місце, але не такий сильний і не такий точний.

Димитренко кілька хвилин корчився від болю на помості рингу, хоча навряд чи його так потряс цей удар Паркера - швидше за все,Олександр сподівався, що рефері дискваліфікує Паркера за удар, який було завдано вже після того, як він опустився на поміст рингу, адже всі ми добре пам'ятаємо, як він симулював "муки" після легких ударів Едді Чемберса і вона Біна нібито в область нирок (насправді ж - по корпусу).

І, знову ж таки, завершальний удар був далеко не настільки сильним і точним як попередній, тому рефері прийняв абсолютно правильне рішення, відрахувавши Олександрові Димитренку нокаут.

Коментарі ()