Головне

Х'юї Ф'юрі веде переговори про бій з Вайлдером

14.11.2016 14:29 1456 0

Перспективний британський суперважкоатлет Х'юї Ф'юрі (20-0, 10КО), що припадає двоюрідним братом колишньому супернику Володимира Кличка екс-чемпіону світу в суперважкій вазі Тайсону Ф'юрі, підтвердив інформацію про переговори з командою чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC американцем Деонтеєм Вайлдером (37- 0, 36 КО).

Про це повідомляє klitschko-brothers.com.

"Зараз ми ведемо переговори з Деонтеєм Вайлдером і, сподіваюся, наш бій відбудеться. Я знаю способи, за допомогою яких його можна побити. Ми з батьком (тренером Пітером Ф'юрі) вже знайшли їх. Ми розібрали багато ситуацій, в ході яких я повинен взяти верх над Вайлдером", - заявив боксер.

"Його побити не так вже й складно, і він ніколи не бився з гідними суперниками", - зазначив Ф'юрі.
 
Нагадаємо, що Деонтей Вайлдер був змушений взяти паузу у виступах через травму руки, отриманої в бою з Крісом Арреолою (36-5-1, 31 КО), але вже готовий з січня почати тренувальний табір і вийти в ринг на початку березня.
 
Новий офіційний претендент на титул WBC повинен визначитися в поєдинку Повєткін - Стіверн 17 грудня, але чи буде він готовий вийти на бій з Вайлдером вже в березні або американцеві дозволять провести черговий добровільний захист поки неясно.

 
Коментарі ()