Головне

Ломаченко захистив титул чемпіона світу у бою Волтерсом. ФОТО + ВІДЕО

27.11.2016 07:34 35220 0
Ломаченко захистив титул чемпіона світу у бою Волтерсом. ФОТО + ВІДЕО

Українець Василь Ломаченко захистив титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі у бою проти ямайця Ніколаса Волтерса.

У двобої, що проходив Лас-Вегасі, Волтерс відмовився виходити в ринг після сьомого раунду.

Формулювання таке - у зв`язку з неможливістю продовжувати бій.

Поєдинок з Волтерсом Ломаченко очікував дуже довго. Нині з Ломаченком хоче битися мало боксерів. Можливо, лише Менні Пакьяо дав зрозуміти, що готовий до бою, але в іншій вазі.

Волтерс у бою з українцем був швидким, добре захищався й інколи контратакував. Ломаченко постійно рухався та викидав удари. Особливої надпереваги в українця не було. У четвертому раунді Ніколас впав на підлогу, заплутавштсь у ногах після атаки.

У шостому раунді Ломаченко став більш активним, а виразним став сьомий раунд, де Ломаченку вдалося добре поганяти Волтерса по рингу, і той ледве втік з під канатів.

Ломаченко після гонгу махнув Волтерсу, мовляв, зустрінемося у восьмому раунді. Але цього не сталося. Волтерс піднявся зі свого кута та покликав рефері, заявивши, що не може продовжувати бій.

Майкл Баффер оголосив про перемогу Ломаченка технічним нокаутом у сьомому раунді.

Чому Волтерс відмовився виходити в ринг, на момент написання не було відомо. Можливий фактор травми ямайця, чи Ніколас зрозумів, що у наступних раундах на нього чекає нокаут.

Для Ломаченка ця перемога стала сьомою у професіоналах, а для Волтерса першою поразкою у 26-ти боях.


Василь Ломаченко и Николас Уолтерс Vasyl... outlawrocker

Коментарі ()