Головне

Алі Башир не вважає Джошуа фаворитом в поєдинку з Кличком

11.01.2017 16:21 1826 0

Відомий американський фахівець Джеймс Алі Башир, який являється другим тренером Володимира Кличка і головним тренером Олександра Усика, не вважає британця Ентоні Джошуа фаворитом в поєдинку з Кличком.

На його думку, Кличко буде найкращим і найрозумнішим бійцем, з яким Джошуа доведеться зіткнутися.

"Сонні Лістон і Джордж Форман були "величними" та були більшими фаворитами перед боєм з Мохаммедом Алі, вони повинні били побити Алі, а Марвін Хаглер повинен був побити Шугара Рея Леонарда", - зазначив він.

"Зазвичай фаворити такі ж молоді та сильні, висхідні зірки, такі як Ентоні Джошуа і він повинен бути фаворитом, але все ж Кличко буде найкращим і найрозумнішим бійцем, з яким Джошуа доведеться зіткнутися", - зауважив Башир.

За словами тренера, Джошуа доведеться бути "дуже обережним" у поєдинку з Кличком.

"Джошуа доведеться бути "дуже обережним" не робити "будь-яких" помилок, які дозволили б Володимиру посадити його і розстріляти своїми пострілами впритул або ми будемо знову говорити про те, що буде в їх повторному матчі і вже обговорювати як пройде реванш Кличко vs. Джошуа!", - Заявив Джеймс Алі Башир, слова якого наводить klitschko-brothers.com.

Нагадаємо, що бій Кличко - Джошуа пройде 29 квітня на Вемблі.

Раніше повідомлялося, що переможець зустрічі Ентоні Джошуа - Володимир Кличко повинен буде провести обов'язковий захист титулу у поєдинку з Кубратом Пулєвим.

Коментарі ()