Українська правда

Вашингтон: З пропозицій Кличка і Джошуа вибрав пропозицію українця

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2017, 07:20

Американський супертяж Джеральд Вашингтон, який є одним з спаринг-партнерів українця Володимира Кличка в рамках його підготовки до бою з британцем Ентоні Джошуа, отримував пропозиції стати спаринг-партнером не тільки від команди Кличка, але і від команди Джошуа, але вирішив вибрати спаринги з Кличком.

Про це сам боксер заявив в інтерв'ю Sky Sports.

"Мене попросили приїхати (з команди Джошуа), і я з радістю попрацював би з ним, але мені хотілося більше попрацювати з людиною, яка дуже довго була чемпіоном. Я хотів отримати досвід спарингів з бійцем, який працював з такими великими тренерами, як Емануель Стюард і Джонатон Бенкс", - сказав він.

"Класно знаходитись поруч з таким великим чемпіоном, як Володимир Кличко. Ти просто відчуваєш, що знання витають в повітрі навколо тебе, і намагаєшся увібрати якомога більше їх", - додав Вашингтон.

За його словами, Кличко виглядає дуже добре - він швидкий і мобільний, і він розробляє відмінний план на бій.

"Вранці ми тренуємося, ввечері спарингуємо. Володимир виглядає дуже добре - він швидкий і мобільний, і він розробляє відмінний план на бій. Володимир - відмінний хлопець, і рівень його професіоналізму видно неозброєним оком", - зауважив американець.

"Мені ж багато чому належить навчитися, і тому тренування з Кличком для мене життєво необхідні ", - сказав Джеральд Вашингтон, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Свій наступний бій Володимир Кличко проведе 29 квітня проти Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).