Головне

Х'юї Ф'юрі відмовився від бою з Паркером

23.04.2017 12:23 1666 0

Офіційний претендент на титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі британець Х'юї Ф'юрі відмовився від бою з чемпіоном світу за версією цієї організації новозеландцем Джозефом Паркером, який був запланований на 6 травня в Окленді.

Причина відмови Х'юїї від бою з Паркером - нібито травма, яку він отримав під час підготовки до бою.

У той же час, промоутер Паркера Дейв Хіггінс заявив в інтерв'ю New Zealand Herald, що абсолютно не вірить в травму Х'юї, і назвав всю команду Ф'юрі "клоунами".

Судячи з усього, не вірить в травму Х'юї Ф'юрі і президент WBO Франсиско Валкарсель, який, відповідаючи в Твіттері журналісту Дену Рафаелю на питання про причини скасування бою, написав "Здається, проблема лежить в команді Ф'юрі", жодним словом не згадавши про "травму" , хоча на той момент WBO вже отримала лист від команди Ф'юрі з проханням перенести бій якраз нібито через травму.

Відзначимо, що відмова Х'юї Ф'юрі від бою з Джозефом Паркером ні найменшим чином не здивував британську публіку (крім, звичайно, фанів Ф'юрі), оскільки британські боксерські інсайдери після виграних командою Паркера торгів відразу ж заявили про те, що Ф'юрі ні за що не поїде в Нову Зеландію.

І це навіть незважаючи на величезний, як для претенента, гонорар - 1,2 мільйона доларів США. І, як виявилося, вони були абсолютно праві в своїх припущеннях, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()