Головне

Пітер Ф'юрі: У бою з Джошуа я віддаю перевагу Кличку через його досвід

25.04.2017 21:35 1206 0

Ентоні Джошуа потрібно вести бій максимально агресивно, щоб перемогти українця Володимира Кличка.

Таку думку висловив відомий британський тренер Пітер Ф'юрі.

"Володимир Кличко дуже розумний і дуже проникливий. Вперше Джошуа доведеться зустрітися з великим супертяжем, який вміє боксувати і може вдарити у відповідь. Володимир хороший у всьому. У всьому, крім віку", - зауважив він.

"І ще є питання: який його настрій? Як вплинула на нього поразка від Тайсона? Але якщо ми побачимо рішуче налаштованого Кличка, то у Джошуа будуть проблеми, і в такому випадку я б поставив на перемогу Кличка", - заявив Ф'юрі.

На думку тренера, Джошуа повинен виходити на цей бій за швидким нокаутом.

"На мою думку, Джошуа повинен виходити на цей бій за швидким нокаутом. Йому потрібно шокувати Кличка, вибити його з колії, вести бій набагато агресивніше, ніж раніше, перетворити його в вуличну бійку. Що стосується Кличка, то, думаю, він буде трохи більш агресивним, ніж в своїх останніх боях, але це буде контрольована агресія", - додав він.

"Мій прогноз? Якщо Джошуа не нокаутує Кличка в перших чотирьох раундах, пізніше він буде нокаутований сам. Я віддаю перевагу Кличку через його досвід", - сказав Пітер Ф'юрі, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, поєдинок відбудеться 29 квітня у Лондоні, на кону у поєдинку Кличко - Джошуа стоятиме титул "суперчемпіона WBA.

Коментарі ()