Головне

Ф'юрі: Реальний чемпіон світу в надважкій вазі - я!

20.05.2017 14:31 822 0

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі досі пір вважає себе реальним чемпіоном світу, оскільки не програвав свої титули в ринзі.

Про це заявив сам боксер.

"Всі ці люди (Вайлдер, Паркер, Джошуа, які вважають себе чемпіонами, насправді не чемпіони. Реальний чемпіон світу в надважкій вазі - я! Я все ще маю поясом чемпіона світу за версією журналу The Ring, так що якщо вони хочуть стати чемпіонами, вони повинні побити мене", - заявив він.

"Я хочу довести, наскільки я хороший - повернутися в ринг після дворічної простою і намотувати кола навколо цього качка (Ентоні Джошуа). Це реально легкий бій для мене. Зараз люди думають, що після такого тривалого простою мене може побити великий качок. І це додає мені ще більшої мотивації для повернення у ринг", - сказав Тайсон Ф'юрі, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Раніше повідомлялося, що чемпіон світу за версіями IBF, WBA та IBO в надважкій вазі британець Ентоні Джошуа готовий боксувати зі своїм співвітчизником Тайсоном Ф'юрі коли завгодно - хоч в наступному бою.

Коментарі ()