Українська правда

Генеральний секретар федерації боксу Росії: Українці вже не знають, до чого причепитися

Сергей Шемшученко — 14 червня 2017, 18:42

Генеральний секретар федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що непропуск боксера Георгія Кушіташвілі пов'язаний з тим, що федерація боксу України хоче поставити свого спортсмена в категорії до 81 кг.

Про це він заявив у коментарі Р-Спорт.

"AIBA дуже обурена ситуацією, тому що українці давали всі гарантії в федерацію, зараз їх, виходить, обдурили просто. Самі здивовані, що так вийшло, тому що у нас, якщо так взяти, практично всі боксували в Криму", - зазначив він.

"Мабуть, українці хочуть прибрати конкурента, мабуть, там свій є боксер в категорії (до) 81 кг, і вони його хочуть взяти. Вже не знають, до чого причепитися, провокують нас, на що розуму вистачає, то і роблять", - додав Кремльов.

За його словами, у Мусліма Гаджімагомедова, який викликаний на заміну Кушіташвілі, точно не було боїв в Криму.

"У Мусліма Гаджімагомедова, який викликаний на заміну Кушіташвілі, точно не було боїв в Криму, так що якщо і його не пустять, то у мене не залишиться сумнівів, що вони хочуть свого в цій категорії провести", - сказав Кремльов.

Раніше стало відомо, що боксеру Георгію Кушіташвілі, а також прес-аташе федерації, двом журналістам LifeNews і декільком російським уболівальникам було відмовлено у в'їзді в Україну на чемпіонат Європи з боксу через порушення порядку в'їзду на територію Криму.