Головне

Гловацьки підписав контракт з WBSS, Усик та Кудряшов - на підході

27.06.2017 08:26 1990 0

Екс-чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі поляк Кшиштоф Гловацьки(27-1, 17 КО) став п'ятим боксером, що підписав контракт на участь у турнірі World Boxing Super Series, у якому визначиться найкращий боксер цього дивізіону.

Раніше контракт на участь в WBSS вже підписали чотири важковаговика - чемпіон за версією WBC латвієць Майріс Брієдіс (22-0, 18 КО), чемпіон світу за версією IBF росіянин Мурат Гассієв (24-0, 17 КО), "регулярний" чемпіон світу за версією WBA кубинець Юнієр Дортікос (21-0, 20 КО) та колишній чемпіон світу за версіями WBC та IBF поляк Кшиштоф Влодарчик (53-3-1, 37 КО).

Як повідомляє ESPN, незважаючи на те, що чемпіон світу за версєю WBO в першій важкій вазі українець Олександр Усик (12-0, 10 КО) ще не підписав контракт на участь в WSBB, шанси на це дуже високі, про що, до речі, не так давно казав і промоутер Усика Том Леффлер.

Також участь у турнірі WBSS візьме участь російський важковаговик Дмітрій Кудряшов (21-1, 21 КО), повідомляє польський журналіст Пшемек Гарцарчик з посиланням на промоутера Кудряшова Андрія Рябінского.

Таким чином, в турнірі WBSS у першій важкій вазі залишається лише одне вакантне місце, і було б цілком логічно, щоб його зайняв чемпіон світу за версією WBA росіянин Денис Лєбєдєв.

Якщо ж Лєбєдєв відмовиться, то, найвірогідніше, останнє місце в турнірі дістанеться комусь з іменитих ветеранів - німецькому боксерові Марко Хуку, або ж американцеві Стіву Каннінгему, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()