Головне

Травмований Руденко поступився Повєткіну у Москві. ВІДЕО

01.07.2017 23:56 10384 0
Травмований Руденко поступився Повєткіну у Москві. ВІДЕО

Українець Андрій Руденко суддівським рішенням поступився росіянину Алєксандру Повєткіну в Москві. Після дванадцяти раундів поєдинку на суддівських картках була зафіксована перемога "руского Вітязя" - 120:109, 120:108, 120:108.

Таким чином, після дискваліфікації і допінгового скандалу Повєткін повернувся в ринг і виграв у цьому бою вакантні титули WBO International и WBA Inter-Continental.

Що стосується самого бою, то він міг взагалі і не відбутися. В першому раунді буквально після першої серйозної атаки росіянина і його двох ударів по потилиці у Реденка виникли проблеми з шиєю.

Після довгих переговорів Андрій все ж дав згоду на продовження бою, проте, було помітно, що больові відчуття в нього залишилися і почувається він не так комфортно.

Загалом же, все те, що відбувалося в ринзі, яскраво відображено в підсумковому рахунку бою. Повєткін домінував, більш різноманітно атакував і, як наслідок, влучав. Росіянин постійно шукав нокаут, але ефектного повернення зробити йому не вдалося.

Що стосується Руденка, то він практично не атакував суперника, взагалі не використовував джеб. Вся його тактика була побудована на контратаках, в надій спіймати суперника правим, або лівим хуком. Коли Повєткін починав активно атакувати, або Руденко затискався біля канатів - він майстерно йшов у клінч і зупиняв натиск росіянина.

Сьомий - найкращий раунд українця в цьому бою. Руденку вдалося декілька разів класно контратакувати і зловити Повєткіна правим хуком. Однак, на більше Руденка в цьому бою не вистачило. В заключних раундах українець ледь тримався на ногах, проте все ж зміг встояти і не завершив цей поєдинок на канвасі.

Ця поразка стала третьою в професійному рекорді українця після невдач в боях з Лукасом Брауном і Х'юї Ф'юрі.

Коментарі ()