Головне

Хірото Кьогучі відібрав титул IBF в Архумедо, Рьоічі Тагучі відстояв "звичайний" титул WBA

24.07.2017 19:25 468 0

У межах шостого захисту титулу "звичайного" чемпіона світу за версією WBA у першій найлегшій вазі (до 49 кг) Рьоічі Тагучі (26-2-2, 12 КО) на батьківщині побив колумбійця Роберта Барреру (18-2, 12 КО), зупинивши його у 9-му раунді.

Японець агресивно та без особливих проблем заганяв суперника до канатів, де діяв силовими з акцентом на тулуб.

До середини бою такі дії дали про себе знати - з дій Баррера потроху пішла швидкість, і в 7-му раунді Тагучі ледь не перекинув його у нокдаун чіткою комбінацією.

Але вже у наступній трихвилинці все повторилося. Баррера рятувався у клінчах. Фініш настав на перших секундах 9-го раунду: Рьоічі знову "пішов вбивати", і суддя вирішив не ризикувати здоров'ям колумбійця, зупинивши побиття.

Водночас, четвертий захист титулу чемпіона світу за версією IBF у мінімальній вазі (до 47,6 кг) став для мексиканця Хосе Архумедо (20-4-1, 12 КО) непереборною перешкодою.

Його японський противник - панчер Хірото Кьогучі (8-0, 6 КО) - був краще за всіма статтями та заслужено пішов з рингу із заповітним поясом.

Протистояння пройшло в цілому під диктовку претендента. 23-річний Кьогучі, який перейшов у профі лише у квітні минулого року, зробив ставку на розумний пресинг і влучання по тулубу.

У 9-му раунді чемпіон побував у нокдауні після важкого хука знизу вгору у голову, і ледве "дожив" до гонгу.

Підсумок зустрічі - заслужена перемога Кьогучі одноголосним рішенням суддів: 115:112 і двічі 116:111, передає vringe.com.

Коментарі ()