Головне

Марина Конєва - бронзовий призер чемпіонату Європи 2015 року

30.03.2015 16:59 282 0

З 26-го по 29-е березня 2015 року у російському місті Нальчик відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ, на якому українські спортсмени завоювали бронзову медаль.

Вперше головний європейський старт року у цьому виді спорту пройшов виключно в олімпійських вагових категоріях, інформує офіційний сайт Федерації тхеквондо України.

Поборотися за нагороди та рейтинг, який дає право на участь в Олімпійських іграх, у Нальчик приїхало понад 150 спортсменів з 28 країн.

У ваговій категорії понад 67 кг серед жінок Марина Конєва провела три поєдинки. У першому мінімально з рахунком 1:0 вона здобула перемогу над Кассандрою Іконен, яка виступала під прапором WTF.

У наступному бою українка, завдяки золотому балу, здолала росіянку Єлізавєту Должикову та вийшла у півфінал. А там Нафія Кус з Туреччини перемогла її 17:0. Таким чимно, у Конєвої - бронза.

Медаль Марини стала єдиною, яку українські тхеквондисти змогли завоювати на даному чемпіонаті Європи. Четверо спортсменів зупинилися за крок до медалей, поступившись у чвертьфіналі.

Коментарі ()