Головне

Збірна України здобула 13 відзнак на чемпіонаті Європи з кікбоксингу WAKO

29.11.2016 19:56 771 0

У Лутракі (Греція) завершилася доросла континентальна першість з кікбоксингу WAKO у розділах фул-контакт, кік-лайт, пойнт-файтинг і музикальні композиції.

Збірна України посіла шосте загальнокомандне місце, здобувши 13 нагород різного ґатунку, інформує сайт Спортивного комітету України.

Гімн України у Лутракі лунав на честь Івана Ткаченка, Роберта Йовниша і Владислава Гіди. Золоті медалі до скарбнички "синьо-жовтих" вибороли виключно представники фул-контакту.

Близькими до титулу чемпіона Старого Світу були четверо українських спортсменів. Срібну нагороду у кік-лайті отримав Володимир Демчук. Віталій Максимов став віце-чемпіоном у фул-контакті.

Двічі срібною призеркою змагань стала Христина Скрипниченко, яка відзначилася на другій сходинці п’єдесталу пошани у музичних формах - жорсткий стиль зі зброєю та жорсткий стиль без зброї.

Третіми завершили турнір шестеро українців. У чоловічому кік-лайті бронзу вибороли Артур Руденко та Олександр Желепа, у жінок відзначилася Жанна Радюк.

У фул-контакту третій рядок посів Раміль Агабеков. У м’якому стилі зі зброєю та без бронзовою призеркою стала Юлія Кармалова.

 
Коментарі ()