Головне

На етапі Кубку світу з сумо у Мінську українці виграли 16 нагород

16.12.2016 14:10 708 0

На початку грудня у Мінську (Білорусь) відбувся етап світових кубкових змагань із сумо.

За підсумками всіх турнірних днів представники збірної України повернулися додому з 4 золотими медалями, 3 срібними та 9 бронзових, інформує сайт Спортивного комітету України.

Переможницями в особистому заліку Кубку світу у Мінську стали Аліна Бойкова (65 кг), Марина Максимова (80 кг) і Марія Дрбоян (+80 кг).

Ще одна золота нагорода була здобута командними зусиллями чоловіків: Важею Даіаурі, Сергієм Соколовським, Антоном Чуєвим і Дмитром Чмиховим.

Натомість жіноча команда України посіла другу сходинку на кубковому п’єдесталі пошани, у складі Іванни Березовської, Марії Дрбоян, Вікторії Рогової та Тетяни Скирди.

У чоловічій частині змагань срібними призерами стали Олександр Вересюк (+115 кг) з Марією Дробоян (абсолютна вага).

Березовська поповнила свою особисту скарбничку двома бронзами в абсолюті та понад 80 кг. Вікторія Рогова, окрім командного срібла, посіла третє місце у категорії до 80 кг.

Серед чоловіків персональні медалі бронзового ґатунку вибороли Костянтин Булатов та Анатолій Хлюстін (обидва - у 85 кг), Микола Кожухов і Чмихов (обидва - у 115 кг), Соколовський (+115 кг і "абсолютка"), а також Максим Олешко (абсолютна вага).

 
Коментарі ()