Головне

Українська збірна з виїздки на чемпіонаті Європи стала 16-ою

24.08.2015 21:45 432 0

Чемпіонат Європи з виїздки 2015 року розпочався у німецькому місті Аахен 11 серпня.

Україна була представлена командою з чотирьох вершників, інформує сайт Всеукраїнської федерації кінного спорту.

До складу команди увійшли Аліса Кованько та Віан Сталлоне, Максим Ковшов і Флірт, Світлана Кісельова та Париж, а також Інна Логутенкова та Дон Грегоріус.

72 учасники змагань були розподілені на дві групи. Перша група почала змагання за програмою "Великого призу" в особисто-командній першості.

Кованько вперше брала участь у змаганнях такого високого рангу, та, незважаючи на це, доволі впевнено розпочала свій тест. Лише прикра травма, яку отримав Віан Сталлоне під час їзди, не дозволила Алісі завершити свій виступ.

Наступним на старт вийшов Ковшов з Фліртом. Максим, порівняно з минулорічним виступом на Всесвітніх кінних іграх, показав результат, що зараз склав 65.9000% (58 місце).

Кісельова та Париж і Логутенкова та Дон Грегоріус вступили у боротьбу 13 серпня. Від їхнього результату залежало, яке командне місце посяде збірна України.

Світлана посіла 62-е місце та набрала 64.614%. Інна завершувала виступ української команди. У підсумку пара посіла 42-е місце та отримала 68.657%.

За програмою "Великого призу" команда України посіла 16-е місце. До наступного дня змагань вершники не потрапили, адже тільки 30 кращих пар продовжують змагатись за програмою "Великого призу спеціального".

Чемпіонами Європи у командному заліку стали спортсмени Нідерландів, срібними призерами - команда Великої Британії, а бронзовими - команда Німеччини.

Коментарі ()