Головне

Фабрегас: Бути в запасі не так вже й важко

17.06.2008 13:37 620 0
Фабрегас: Бути в запасі не так вже й важко
21-річна іспанська зірка хоч і є незвичним явищем у англійському футболі, у своїй національній збірній поки що останній в черзі плеймеркерів, на даний час позаду Хаві та Ін`єсти.

У свою чергу головний тренер іспанців Луїс Арагонес відмовляється ставити одночасно двох плеймеркерів, так як вважає це може негативно вплинути на збалансованість його команди. Ще зовсім недавно Фабрегас лише виходив на заміну, але в першому ж матчі скористався нагодою і забив. І хоча каталонець за походженням і дуже б хотів вийти у стартовому складі, Фабрегас як не дивно певним чином задоволений своєю роллю на лаві запасних.

" Звичайно, хотілося б вийти в стартовому складі. Але я поважаю рішення тренера. Як ви помітили у команді немає особливих гравців, яким на 100 % гарантовано місце в основі. Кожен виходить на поле і показує себе з кращого боку, доводячи своє право грати у збірній. Моє ставлення до лави запасних таке. Якщо ти в запасі, це значить ти проходиш головне випробування на моральну готовність.

Моя філософія така - той хто сидить в запасі гіпотетично виграє або змінює хід гри. Коли ти виходиш на поле, а команда виграє або програє, ти просто змушений зробити свій внесок. Звичайно, дуже хочеться вийти в основі, бути зіркою, але особисто для мене особисто не важко бути на лаві запасних. Якщо тренер потребуватиме мене, я вийду, і вплину на гру. Я готовий до гри і почуваюся добре.

Скоріше за все завтра Фабрегас вийде у стартовому складі в матчі проти греків, так як на турнірне становище гра аж ніяк не вплине, Іспанія гарантувала собі місце у чвертьфіналі за результатами перших двох матчів, а чемпіони Європи збірна Греції за будь-якого результату завершила свої виступи на цьогорічній першості.

www.goal.com

Коментарі ()