Головне

Лев: Проти Португалії треба грати значно краще

17.06.2008 16:23 378 0
Лев: Проти Португалії треба грати значно краще
Минулої ночі Міхаель Баллак ударом зі штрафного приніс перемогу збірній Німеччини над співгосподарем чемпіонату Європи збірною Австрії. Але цього виявилося достатньо для виходу в чвертьфінал, де на німців чекатимуть португальці. Груповий результат не став таким, який би задовольнив коуча Бундестіму Йоахіма Лева.

- Ми вибили з турніру одного з господарів, вийшли до наступної стадії, набрали шість очок. Але все лише підтверджує моє переконання, що у чвертьфіналі необхідно грати значно краще. Я задоволений сьогоднішньою грою, якою ми довели, що належимо до 8 кращих команд старого континенту. Переконаний, що нашій команді необхідно піднятися на щабель вище, тоді ми зможемо конкурувати з португальцями.

Проблема німецької команди зараз у тому, що нападники не забили під час групової стадії жодного голу, всі голи забили півзахисники: 3 - на рахунку Подольські, 1 гол забив Баллак. Лев на це відреагував так.

- Гол Баллака був надзвичайно важливим, і немає значення хто його забив. Але так само були моменти і у Гомеша та Клозе на початку матчу. Та мусимо визнати, що ми не створили багато гольових моментів протягом усього матчу. Наша атака не була такою доброю, як має бути.

Щодо свого суперника у чвертьфіналі Лев додав.

- Португалія дуже сильна технічно, як кожен гравець індивідуально, так і уся команда загалом. Вони хочуть забивати. Вони є серед фаворитів, але ми також хочемо пройти далі.

www.goal.com

Коментарі ()