Головне

Греки програли іспанським дублерам і виявилися найслабкішими на Євро

18.06.2008 23:51 350 0
Греки програли іспанським дублерам і виявилися найслабкішими на Євро

Ще до початку матчу всі розуміли, що боротися командам немає за що, адже кожна знає собі ціну, а турнірні завдання команди вже вирішили, іспанці - успішно, а греки - не дуже.

У першому таймі Іспанія виглядала трохи краще, але за 45 хвилин так і не спромоглася створити жодного гольового моменту.

У греків справи йшли не краще, але свій єдиний реальний шанс грецька збірна використала. Гуіса порушив правила біля власного штрафного на Карагунісі, сам постраждалий подав зі штрафного, Харістеас виграв гору і пробив Рейну метрів з 10 прямо по центру.

На 54 хвилині іспанці могли відігратися, Хабі Алонсо пробив метрів з 25 і тільки штанга врятувала ворота греків. Але вже через 7 хвилин Іспанія домоглася свого. Фабрегас навісив у штрафний на Гуісу, той відкинув головою назад під удар де ла Реду, який з 10 метрів розстріляв Нікополідіса.

Не встигли іспанці як слід відсвяткувати гол, як могли знову пропустити. Момент мав Харістеас. Провалився правий фланг іспанського захисту, Харістеас вийшов на побачення з Рейною, обіграв воротаря, але пробив у зовнішній бік сітки.

На 73 хвилині вже Іспанія мала можливість вийти вперед. Після рикошету м'яч відскочив до Гуіси, той увійшов у штрафний трохи правіше центру, пробив у дальній кут, але не влучив у ворота.

Проте іспанці все-таки довели свій клас. На 88 хвилині Серхіо Гарсія подав у штрафний з правого флангу, Гуіса відклеївся від захисника і чітко пробив головою з меж воротарського.

2:1 - перемога Іспанії і на нас 22 червня чекає чвертьфінальний триллер Іспанія - Італія, а Греція стає єдиною командою на турнірі, що не набрала жодного очка.

  В Н П М О
Іспанія 3 0 0 8-3 9
Росія 2 0 1 4-4 6
Швеція 1 0 2 3-4 3
Греція 0 0 3 1-5 0
Коментарі ()