Головне

Баллак обережний з турками

23.06.2008 13:49 596 0
Баллак обережний з турками

Капітан збірної Німеччини Міхаель Баллак наголошує, що не варто недооцінювати збірну Туреччини, з якої вони зустрінуться у півфіналі Євро 2008. Турки здобули місце в півфіналі у драматичному матчі проти хорватів, у то й час як німці переграли португальців 3:2. Збірна Туреччини перебуває зараз у досить скрутному становищі, головний тренер Фатіх Терім говорить, що у його розпорядженні всього 13 гравців. Проте Баллак говорить, що така ситуація ще не гарантує Бундестіму легке життя.

- Я не люблю говорити про титул, і тому зараз буде помилкою думати про фінал, тому що нашим суперником є Туреччина, а не Італія, - розповів Баллак виданню "Frankfurter Allgemeine Zeitung".

- Але наша мета дуже проста - стати чемпіонами Європи. Не скажу, що ми переважаємо турків у грі чи тактиці. Але нам до снаги потрапити до фіналу. Хоча збірна Туреччини команда не передбачувана, важко дізнатися як цього досягти протягом матчу.

Також Німеччина дуже сподівається, що у матчі зможе зіграти Торстен Фрінгс, який отримав травму у матчі проти збірної Австрії.

Менеджер команди Олівер Бірхоф говорить, що медики чаклують над ним цілодобово, щоб поставити Фрінгса на ноги.

- Ми робимо все можливе, щоб Торстен грав. Він може внести у гру визначальний внесок. Він (Фрінгс) дуже позитивно налаштований, справді хоче зіграти, але тренер, медики та сам Торстен мають обговорити ситуацію. Я не можу говорити за Йоахіма Лева, але він, я це точно знаю, ніколи не поставить на гру футболіста, який не готовий на всі 100 %.

www.skysports.com

Коментарі ()