Головне

Німеччина заповзла у фінал. ВІДЕО

25.06.2008 23:48 870 0
Німеччина заповзла у фінал. ВІДЕО

Голи

Збірна Німеччини стала першим фіналістом чемпіонату Європи на останній хвилині основного часу, вирвавши перемогу в команди Туреччини з рахунком 3:2. Напередодні поєдинку більшість фахівців ставили на легку перемогу Бундестіма, але знекровлена відсутністю 8 гравців основи Туреччина, дала бій. Турки не тільки перебігали Німеччину, але і за статистикою перемогли німців, проте не за рахунком табло.

Уже на 17 хвилині після удару Казіма команду Йоахіма Лева рятує поперечина. Через 5 хвилин той же Казім у положенні лежачи знову влучає у поперечку воріт Леманна, а першим на добивання встиг Угу Борал, який проштовхує м`яч у сітку воріт.

Довго радуватися  забитому голу німці туркам не дозволили. На 27-ій хвилині Подольскі пробіг по лівому флангу і прострілив у штрафну, де Швайнштайгер пробив зходу в дальній кут воріт збірної Туреччини - 1:1.

Ще в першому таймі міг виводити збірну Німеччини вперед Подольскі, але не використав вихід сам на сам з Рушту, пробивши повз ворота. У турків небезпечно пробивали Алтинтоп та Борал, але, їх удари відбив Леманн.

У другому таймі невисокий темп гри ще більш впав, але команди забили ще три голи на двох. На 79-ій хвилини Лам навісив з лівого флангу і Рушту помиляється на виході, і Клозе ударом головою з 11 метрів робить рахунок 2:1.

Туреччина, яка на Євро-2008 демонструвала характер проявила себе і в цій зустрічі. На 86-ій хвилині Шентюрк після прострілу з лівого флангу Сариоглу зіграв на випередження і зрівнює рахунок у матчі. Святкування голу турків продовжилося більше хвилин і Фатіх Термі від радості отримав удар в щелепу від одного з гравців. Але через чотири хвилини в нокаут Теріма і його команду відправив Лам, який увійшовши у штрафну лівим флангом і з 14 метрів пробив у верхній кут воріт Рушту - 3:2. У доданий арбітром час у Туреччини вже не було шансів створити диво, а Німеччина підтвердила слова британця Лінекера, що у футбол грають дві команди, а перемагають німці... 

Коментарі ()