Головне

От і казочці кінець - Іспанія знову розгромила Росію. ВІДЕО

27.06.2008 00:02 801 0
От і казочці кінець - Іспанія знову розгромила Росію. ВІДЕО

 Голи 

Після феєричного матчу проти Голландії всі чекали від Росії, як мінімум повторення впевненої гри у всіх ланках. Проте перші хвилини показали, що не все ще у порядку у російської команди насамперед з нервами.

Перші 15 хвилин м'яч взагалі не тримався у росіян, натомість іспанці мали значну перевагу і створили кілька моментів. Спочатку на 6 хвилині Вілья віддав у штрафний на Торреса, той звільнився від Ігнашевича і пробив, але Акінфеєв доволі легко спіймав м'яч.

Через 5 хвилин вже сам Вілья накрутив російських захисників на лівому куті штрафного і пробив у ближній кут - Акінфеєв тягне м'яч, але вже з певними зусиллями.

Після цього гра заспокоїлася і Росія змогла відсунути суперника від своїх воріт.

На 35 хвилині доля підготувала іспанцям одразу дві неприємності, спочатку отримав травму Вілья, і Арагонес вимушений був замінити його на Фабрегаса, а через якихось півхвилини іспанські захисники не втримали Павлюченка, росіянин вийшов на побачення з Касільясом, але в останній момент Марчена завадив нападнику пробити точно.

Початок другої половини матчу був знову за Іспанією, і вже на 50 хвилині два гравці "Барселони" організували класичний каталонський гол у ворота Акінфеєва. Іньєста отримав м'яч біля штрафного, пересмикнув захисників, увійшов у штрафний і прострелив у центр на Хаві, який з 7 метрів у падінні пробив у кут воріт Акінфеєва.

З цієї хвилини на полі була одна команда. Іспанці за наступні 10-15 хвилин змарнували декілька стовідсоткових моментів. Тільки Торрес мав забивати мінімум тричі, але це був не його вечір.

Як виявилося, заміна Вільї на Фабрегаса зіграла на руку Іспанії. Саме гравець "Арсенала" організував ще два голи в російські ворота. На 72 хвилині Сеск у дотик вивів на побачення з Акінфеєвим Гуісу, який за 3 хвилини  до цього замінив Торреса, і той легко перекинув м'яч у сітку.

А на 82 хвилині Фабрегас пройшов лівим флангом, віддав у центр штрафного на Сільву і той метрів з 10 відправив м'яч у лівий від воротаря кут. 3:0 - без шансів для російської збірної.

Вже у доданий арбітром час росіяни двічі огризнулися, але одного разу удар Сичова головою після подачі кутового парирував Касільяс, а в другому моментів вже сам Сичов не влучив по воротах.

Підсумовуючи гру можна сказати, що іспанці доволі легко нейтралізували лідерів збірної Росії Жиркова та Аршавіна, а без них росіяни виглядали зовсім беззубо. Сичов і Білялетдінов, яких Хіддінк випустив у другому таймі так і не змогли нав'язати свою гру іспанцям у центрі поля.

Натомість іспанська збірна провела чи не найкращий матч на турнірі і перед фіналом виглядає більш цікаво, ніж Німеччина.

Коментарі ()