Головне

Тренер та гравці збірної Росії коментують розгром від іспанців

27.06.2008 00:42 364 0

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк та гравці прокоментували поразку своєї команди від іспанської національної збірної у півфіналі Євро-2008.

Головний тренер, Гус Хіддінк:
"Ми програли команді, яка була об'єктивно сильніше за нас. Нам вдалося грати з ними на рівних всього біля години. Вони дуже багато рухалися і змусили нас втомитися. Я дуже засмучений через поразку. Проте, для нас це серйозний успіх - зайняти четверте місце на чемпіонаті Європи".

Нападник Андрій Аршавін:
"Якби нам трохи більше пощастило, тоді б все було по-іншому. Проте треба визнати - іспанці були сильніші за нас. У другому таймі вони швидко забили. Думаю, якби вони зробили це трохи пізніше, у нас було б більше шансів на перемогу". 

Фото euro2008.uefa.com

 Голкіпер Ігор Акінфєєв:
"Чого не вистачило? Не вийшло забити, напевно. Ми прекрасно розуміли, що в Іспанії прекрасна атака, фантастичний контроль. Вони забили три дуже красивих гола і переграли нас. Напевно, ми провели найслабкішу гру на турнірі. Про нефарт говорити не варто, ми створили один момент, і той наприкінці матчу, коли м'яч влучив у Касільяса. Іспанія перемогла заслужено, але ми намагалися зробити все, що від нас залежало.  Хотілося, звичайно, більшого, але наразі, мабуть, сил не вистачає. Дійшли до півфіналу - і це вже дуже добре, все-таки нечасто нашій команді це вдавалося раніше".

Півзахисник Ігор Сємшов: 
"Треба об'єктивно визнати, що іспанська збірна - сильна, і в чомусь сьогодні нас перевершувала. Поразка є поразка.  Чому провели слабкіше другий тайм? Навпаки хотіли зібраніше зіграти, але вийшло інакше. У першому таймі у нас були напівмоменти, з яких могли щось витягувати, але нічого не виходило.

У таких іграх ціна гола велика. Ми пропустили м'яч, треба було відіграватися. Наприкінці матчу Діма Сичов міг забити за рахунку 3:0 на користь іспанців.  Що стосується першої зустрічі з Іспанією, тоді турнір лише починався, у нас було право на помилку. Цього разу його не було. У майстерності ми іспанцям поступаємося. Чемпіонати Іспанії і Росії не можна порівнювати. Нам не вистачило досвіду".

Захисник Василь Березуцький:
"Пропустивши м'яч, ми кинулися відіграватися і отримали ще два голи, які були абсолютно необов'язковими. Проте, думаю, що в цілому ми непогано виступили на турнірі. Нам ще є куди зростати і в чому додавати - потрібно займати перші місця".

За інформацією Чемпионат.ру, sports.ru

Коментарі ()