Головне

У Мінську ледве не побили фанатів збірної Іспанії

27.06.2008 10:47 559 0

Міліціонерам спеціального призначення ГУРД Мінська довелося рятувати від шанувальників російської збірної з футболу близько 50 активістів незареєстрованної молодіжної опозиційної організації "Зубр", що переодяглися в кольори іспанської команди, повідомили в п'ятницю в правоохоронних органах.

"Інцидент із уболівальниками відбувся на Жовтневій площі в центрі Мінська під час трансляції на екрані футбольного матчу між збірними Росії й Іспанії. Біля півсотні "зубровців", що одяглися в кольори іспанської збірної і намалювали на обличчях іспанські прапори, активно уболівали за іспанську збірну", - заявило джерело.

За його словами, "після забитого росіянам гола шанувальники російської збірної почали обурюватися з приводу того, що "зубровці" уболівають за іспанців. Бійцям полку міліції спеціального призначення довелося взяти в кільце шанувальників іспанської збірної і витиснути них із площі в метро".

"Щоб уникнути конфлікту між уболівальниками бійці міліції утримували 50 шанувальників іспанської збірної до кінця матчу", - відзначили в правоохоронних органах. Про це повідомляє "Інтерфакс".  

Газета.Ru

Коментарі ()