Головне

Арагонес: Іспанія сильніша за Німеччину

29.06.2008 15:46 923 0

Головний тренер збірної Іспанії Луіс Арагонес назвав склад команди на фінальний матч Євро-2008 проти збірної Німеччини, який почнеться 29 червня в 21:45. Єдиною зміною в порівнянні з складом іспанців на півфінал з Росією (3:0) стане поява в основі Сеска Фабрегаса замість травмованого Давида Вільї, повідомляє AFP.

Фото euro2008.uefa.com

Наставник оголосив стартовий склад команди, виступаючи в ефірі телеканалу Cuatro. Арагонес також заявив про те, що вважає свою команду фаворитом фіналу. "Іспанія сильніша за Німеччину", - сказав тренер.

Раніше на турнірі Арагонес використовував Фабрегаса як гравця заміни. Півзахисник добре проявив себе в попередніх матчах - так, в матчі 1/4 фіналу з Італією (0:0, 4:2 по пенальті) Фабрегас забив вирішальний післяматчевий пенальті, а в півфіналі він вийшов на полі в другому таймі замість Вільї і віддав дві гольові передачі.

Склад збірної Іспанії: Ікер Касільяс - Хоан Капдевілья, Карлос Марчена, Карлес Пуйоль, Серхіо Рамос - Маркос Сенна, Давід Сільва, Андрес Іньєста, Хаві, Сеск Фабрегас - Фернандо Торрес.

Коментарі ()