Головне

Колесніков переконує, що стадіони для Євро-2012 будуть готові вчасно

26.05.2010 16:20 528 0

Стадіони в Києві та Львові будуть здані вчасно.

Про це заявив віце-прем'єр міністр України Борис Колесніков на презентації агентства з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу.

"На березень 2010 року НСК "Олімпійський" має вже 50 відсотків щогл, на які буде підвішено вантові конструкції, графік уже розробленно. Восени буде повністю готове вантове покриттся. Взимку-навесні зробимо внутрішні роботи, на початку березня наступного року покладемо натуральний газон, а десь у кінці червня зіграємо перший матч", - сказав міністр.

"У Львові ми змінили підрядчика, на сьогодні розпочато монтажні роботи горизонтальних залізобетонних контрсукцій. У вересні наступного року стадіон буде здано в експлуатацію, тоді ж запросимо і журналістів", - додав він.

"Щодо стадіону в Харкові, то там треба збільшити кількість додаткових виходів, щоб відповідати нормам УЄФА. Ми виділили 137 мільйонів гривень, керівництво стадіону збудує ці виходи для евакуаці уболівальників. Таким чином, стадіон повністю відповідатиме нормам УЄФА", - підкреслив Колесніков.

Коментарі ()