Головне

Сафіуллін переконаний, що Євро-2012 відбудеться у 4 українських містах

01.06.2010 09:20 134 0

Другого червня у Ньоні наглядова рада УЄФА підтвердить права усіх чотирьох українських міст на проведення Євро-2012.

Про це заявив міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, пише Інформаційний центр "Україна 2012".

За словами Сафіулліна, за останні два місяці у підготовці до чемпіонату відбулися такі кардинальні зрушення, передусім, у напрямку розвитку інфраструктури, що УЄФА не піде на зменшення кількості приймаючих міст.

"Ми мали два проблемні стадіони - у Києві та Львові. Після того, як було відновлено фінансування всіх видів робіт, за два місяці кількість робітників на цих об'єктах зросла у 3-4 рази. Роботи ведуться у 3 зміни, цілодобово. Як ростуть стадіони - тепер видно щодня. Ці досягнення відзначили інспектори УЄФА, які приїжджали нещодавно на НСК "Олімпійський" і стадіон у Львові", - пояснив він.

Міністр підкреслив, що на користь проекту пішло перепідпорядкування стадіонів - від Міністерства та місцевої влади напряму Нацагенству.

"Було знову відтворено агентство, відповідальне за підготовку всіх об'єктів, які мають бути здані вчасно та якісно. Сьогодні там працюють фахівці зі сфери будівництва, які доведуть об'єкти до кінця. Я на 100% переконаний: Євро-2012 відбудеться в 4 українських містах", - зазначив міністр.

Коментарі ()