Головне

В УЄФА залишили Україні чотири міста

02.06.2010 18:50 462 0
Наглядова рада УЄФА ухвалила рішення затвердити право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року в усіх чотирьох українських містах: у Києві, Донецьку, Львові та Харкові.

Рішення про це було ухвалене на засіданні у Ньоні після детального розгляду досягнень України у справі підготовки до Євро-2012, повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

Перед тим, як зробити висновки на користь наших міст, експерти УЄФА побували в Києві та Львові, детально вивчили ситуацію на будівництві "проблемних об'єктів" і подали свій звіт Спостережній раді.

Віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков заявив після завершення засідання:

"Все в наших руках. УЄФА задоволена тими зусиллями, які докладає уряд України з підготовки до чемпіонату, і здивована, що за останні 2 місяці зроблено більше, ніж за попередні 2 роки".

Наступний тест на готовність очікує на Київ, Донецьк, Львів і Харків у вересні 2010 року - тоді Україна має остаточно "вписатися" в графіки реалізації всіх проектів.

"Якщо ми всі добре працюватимемо, то чемпіонат буде проведено у всіх 4 містах. На даний момент я навіть не бачу можливості, що одне або два міста втратять шанси на Євро", - підкреслив Борис Колесніков.

Коментарі ()