Головне

У середині серпня високопосадовці УЄФА проінспектують Україну

03.08.2010 14:00 201 0

Наступного тижня, 11-12 серпня в Україну з інспекційним візитом прибуде делегація високопосадовців УЄФА на чолі з генеральним секретарем УЄФА Джанні Інфантіно.

Візит генерального секретаря УЄФА здійснюється напередодні засідання Наглядової ради Євро-2012, яке відбудеться наприкінці вересня у Ньоні, а його результати ляжуть в основу звіту та стануть предметом обговорення керівництвом УЄФА та проекту Євро-2012, пише прес-служба Львівської міської ради.

Метою візиту є ознайомлення зі станом підготовки інфраструктури до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, обговорення з представниками уряду України та міст-господарів ходу реалізації проектів, що здійснюються в рамках підготовки до фінального турніру Євро-2012.

У центрі уваги експертів, серед яких також операційний директор УЄФА Мартін Каллен, будуть всі складові підготовки, зокрема дотримання графіків робіт з будівництва та реконструкції аеропортів усіх міст-господарів, а також спорудження стадіонів у Києві та Львові, та створення ефективних команд з управління ключовими об'єктами.

Візит розпочнеться 11 серпня з інспекції Львова, після чого делегація вирушить у Донецьк. Наступного дня, 12 серпня, делегація відвідає Харків та Київ.

Коментарі ()