Головне

Калитвинцев: На сьогодні, я бачу Шевченка на Євро-2012

08.09.2010 00:15 268 0

Збірна України заслуговувала на перемогу у товариському поєдинку з командою Чилі.

Так вважає головний тренер українців Юрій Калитвинцев, передає кореспондент "Чемпіона".

"Знову ж те, що було із Польщею. Не було цілісності. Хлопці намагалися зробити те, про що ми з ним домовлялися. У захисті набагато краще зіграли. Щодо завершення матчу, то досить важко грати через два дні на третій", - сказав він.

"Ми очікували від чилійців такої гри. Ця команда технічна. У них був хороший десятиденнйи збір. Ми заслуговували на перемогу. Хоча останні хвилини і були валідольними, але згадайте гру у першому таймі. Важко когось відзначити одного. Вся команда зіграла на високому рівні", - додав Калитвинцев.

За словами тренера, він прибічник того, щоб Україна грала з представниками Європи, адже через два роки відбудеться саме чемпіонат Європи 2012 року.

"Я не скоро буду задоволений грою Алієва. Його теперішній рівень не відповідає його потенціалу. Він може забити один м'яч, а з-під нього заб'ють два. Проте Алієв усе розуміє", - зазначив наставник.

"На сьогодні, я бачу Шевченка на Євро-2012. Він - людина, яка робить погоду у самій команді. Він не просто хоче зіграти на чемпіонаті, він хоче добитися чогось. При цьому Андрій чудово допомагає пристосуватися до збірної новачкам", - підсумував Калитвинцев.

Коментарі ()