Головне

"Зірки" Суркіса, Ахметова, Шевченка, Блохіна хочуть встановити на Алеї патріотів футболу України

09.11.2010 14:08 342 0

До чемпіонату Європи з футболу 2012 року на одній з центральних вулиць столиці з'явиться Алея зірок патріотів футболу України.

Про це повідомила лідер громадської організації "Патріоти футболу України" Вікторія Кулаковська, пише Укрінформ.

Уже відомі імена тих, чиї "зірки" можуть бути встановлені на алеї. Під час опитування, проведеного з 16 травня по 8 жовтня, були визначені імена 12 номінантів.

Переможцями опитування стали президенти клубів, тренери, меценати, футболісти, журналісти. Зокрема - Григорій Суркіс, Леонід Кравчук, Рінат Ахметов, Борис Колесніков, Андрій Шевченко, Олег Блохін, Йожеф Сабо. Дванадцяту спеціальну зірку вручать сім'ї видатного тренера Валерія Лобановського.

"Наша пропозиція про створення Алеї зірок патріотів футболу України зараз розглядається у КМДА. Хочемо, щоб алея була розміщена вздовж вулиці Володимирської або бульварів Лесі Українки і Тараса Шевченка. Сподіваємося, що до Євро-2012 алея з'явиться у столиці", - сказала Кулаковська.

"Це хороша ідея. У нас є, кого нагороджувати, напевно, і вулиці однієї не вистачить", - зазначив відомий у минулому футболіст, член організації "Патріоти футболу України" Віктор Леоненко.

Коментарі ()